Οι επιτυχίες των αθλητών μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Juniors 2014!

Τέσσερις 1ους πανελληνιονίκες ανέδειξε ο όμιλός μας στους πανελλήνιους αγώνες που διεξήχθησαν τις προηγούμενες εβδομάδες:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΝΤΓΟΥΕΛ στο μονό αγοριών κάτω των 18 ετών η ΔΑΦΝΗ ΔΕΜΕΝΕΓΑ με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΖΕΛΑΤΗ στο διπλό μικτό κάτω των 16 ετών.
Η ΣΕΜΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (με συμπαίκτρια την Β. Γρίβα) στο διπλό κάτω των 12 ετών.
Τους καμαρώσαμε και τους τέσσερις στο ψηλότερο βάθρο των πανελληνίων αγώνων.

Οι επιτυχίες των αθλητών μας δεν σταμάτησαν εκεί. Υπερήφανους μας έκανε και η ΜΑΡΙΝΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ που ήταν φιναλίστ (2η θέση) στο διπλό κοριτσιών κάτω των 18 ετών (με συμπαίκτρια την Ε. Σταμπουλή), ενώ φιναλίστ ήταν και ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΝΤΓΟΥΕΛ στο διπλό μικτό κάτω των 18 ετών (με συμπαίκτρια την Ε. Κουκουβιτάκη). Η ΜΑΡΙΝΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ κατέλαβε και την 4η θέση στα κορίτσια κάτω των 18 ετών, ενώ την 4η θέση κατέλαβαν μαζί με τον ΝΙΚΟ ΔΕΜΕΝΕΓΑ και στα διπλά μικτά της ίδιας κατηγορίας. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙΜΑΡΑΣ, κατέλαβε την 4η θέση (με συμπαίκτρια την Ι. Λαθούρη) στα διπλά μικτά κάτω των 14.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κι άλλους λόγους να χαιρόμαστε γιατί οι αθλητές μας ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και τις προσδοκίες. Στους 8 των πανελληνίων αγώνων έφτασε η ΣΕΜΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (κορίτσια κάτω των 12), η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΑΜΕΝΟΥ (με συμπαίκτρια την Π. Παπαδημητρίου) στα διπλά κάτω των 12, και ο ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (με συμπαίκτρια την Α. Ασημάκη) στα διπλά μικτά κάτω των 14. Στους 16 των πανελλήνιων αγώνων έφτασε η ΔΑΦΝΗ ΔΕΜΕΝΕΓΑ (Κορίτσια κάτω των 16 ετών), ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ με την ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΓΓΙΝΑ στα διπλά μικτά κάτω των 14, η ΜΑΡΙΑ ΡΕΝΤΟΥΜΗ (με συμπαίκτη τον Μ. Στανέλλο) στα διπλά μικτά κάτω των 14 και ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ (με συμπαίχτη τον Μ. Ψαριάδη) στα διπλά κάτω των 14.
Στους 32: ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΡΤΟΛΗΣ (Αγόρια κάτω των 18), Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΕΛΑΤΗΣ (Αγόρια κάτω των 16), η ΜΑΡΩ ΚΟΡΡΕ (Κορίτσια κάτω των 16), η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΑΜΕΝΟΥ (Κορίτσια κάτω των 12) και η ΧΡΥΣΑ ΡΕΝΤΟΥΜΗ (Κορίτσια κάτω των 12).
Στους 64: ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΜΕΝΕΓΑΣ (Αγόρια κάτω των 18), ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΕΝΤΖΟΣ (που ξεκίνησε με νίκες στους προκριματικούς Αγόρια κάτω των 16 ) και η ΜΑΡΩ ΚΟΡΡΕ (επίσης με νίκες στους προκριματικούς Κορίτσια κάτω των 16), ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ (με νίκες στους προκριματικούς Αγόρια κάτω των 14), η ΜΑΡΙΑ ΡΕΝΤΟΥΜΗ (Κορίτσια κάτω των 14), η ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΓΓΙΝΑ (Κορίτσια κάτω των 14, που επίσης πέρασε με νίκες από τους προκριματικούς).
Με μια νίκη στα προκριματικά έκανε το ντεμπούτο της στους πανελλήνιους αγώνες και η ΣΤΕΛΛΑ ΖΕΡΒΑ στην κατηγορία (Κορίτσια κάτω των 12)