Τι καλύτερο από διακοπές σε συνδυασμό με αθλητισμό!

Το φετινό Summer Tennis Camp του  Marathon Country Tennis Club φιλοδοξεί να προσφέρει για μια ακόμη χρονιά στα παιδιά ένα συνδυασμό εκμάθησης ή βελτίωσης των τεννιστικών δεξιοτήτων και ευχάριστων καλοκαιρινών διακοπών.


Μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα, σε ένα περιβάλλον φιλικό, όπου όλους τους ενώνει η αγάπη για το τέννις, η συστηματική προπόνηση, η εκμάθηση του μοντέρνου τέννις για όλα τα επίπεδα, ο σχεδιασμός τακτικής για πρωταθλητισμό και η ψυχολογική προετοιμασία του κάθε αθλητή είναι οι βασικοί στόχοι μας. Θέλουμε  να εμπνεύσουμε τα παιδιά και να τα κάνουμε να αγαπήσουν το τέννις,  τον αθλητισμό και την ευγενική άμιλλα. 


Η ημέρα ξεκινάει με ζέσταμα, πρωινή προπόνηση, drills και ασκήσεις για φυσική κατάσταση. Το μεσημέρι διακοπή για θαλάσσιο μπάνιο στη παραλία του Σχοινιά, φαγητό και ξεκούραση και το απόγευμα ασκήσεις τακτικής.


Στο τέλος του προγράμματος, διεξάγονται αγώνες μονού και διπλού με σκοπό οι μικροί μας αθλητές/τριες,  να μπορέσουν  να ενσωματώσουν μέσα σε πραγματικές συνθήκες αγώνα όλα όσα έμαθαν τις προηγούμενες ημέρες. Μετά την προπόνηση αναλύονται τα λάθη, εντοπίζονται οι αδυναμίες και επιβραβεύονται οι καλές προσπάθειες. Tα παιδιά μπορούν επίσης να διασκεδάσουν στο υπαίθριο σινεμά της παραλίας ή να χαρούν τη πισίνα, παρέα με παιδιά της ηλικίας τους, από άλλες χώρες, που τα τελευταία χρόνια έχουμε τη τιμή να φιλοξενούμε στο Club μας.

Δείτε τις ημερομηνίες και κάντε την εγγραφή σας

  Για περισσότερες πληροφορίες για το καλοκαιρινό πρόγραμμα, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Club στο τηλέφωνο 22940 55481

Translation

H εγγραφή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον 10 ημέρες πριν από την έναρξη των προπονήσεων, έχει σταλεί το Δελτίο Συμμετοχής σας, συνοδευόμενο από ταχυδρομική/τραπεζική επιταγή με το ποσόν των 150 ευρώ ως προκαταβολή της συμμετοχής σας (Eurobank 00260096140101158080, IBAN GR 9502600960000140101158080) στο όνομα Κλεωνίκη Παναγοπούλου και στην διεύθυνση Σλήμαν 31, T.K. 19007, Tύμβος Mαραθώνα.

Summer Camp Registration Form

Feel free to ask a question or simply leave a comment.