• Ξεκινάμε πάλι στη (μετά Covid-19 εποχή)… με μια δυνατή προπονητική ομάδα και πολύ κέφι, το φετινό Summer Tennis Camp του Marathon Country Tennis Club.
Επιθυμούμε να προσφέρουμε για μια ακόμη χρονιά στα παιδιά, έναν συνδυασμό εκμάθησης και βελτίωσης των τεννιστικών τους δεξιοτήτων και ευχάριστων καλοκαιρινών διακοπών.

• Μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα, κ’ ένα φιλικό περιβάλλον, όπου όλους τους ενώνει η αγάπη για το τένις, η συστηματική προπόνηση, η εκμάθηση του μοντέρνου τένις για όλα τα επίπεδα και ο σχεδιασμός τακτικής του αγώνα, είναι οι βασικοί μας στόχοι. Θέλουμε να εμπνεύσουμε τα παιδιά και να τα κάνουμε να αγαπήσουν το τένις, τον αθλητισμό και την ευγενική άμιλλα.

• Η ημέρα ξεκινάει με ζέσταμα, πρωινή προπόνηση με drills και ασκήσεις για τη βελτίωση της τεχνικής και της φυσικής τους κατάστασης. Το μεσημέρι υπάρχει διακοπή για θαλάσσιο μπάνιο στη παραλία του Σχοινιά, φαγητό και ξεκούραση και το απόγευμα ασκήσεις τακτικής, παιχνίδια και πόντοι.


• Στο τέλος του προγράμματος, διεξάγονται αγώνες μονών και διπλών με σκοπό οι μικροί μας αθλητές, να μπορέσουν να ενσωματώσουν μέσα σε πραγματικές συνθήκες αγώνα όλα όσα έμαθαν τις προηγούμενες ημέρες και να νιώσουν τη χαρά της συμμετοχής.

Μετά το τέλος κάθε προπόνησης, αναλύονται τα λάθη, εντοπίζονται οι αδυναμίες και επιβραβεύονται οι καλές προσπάθειες.

• Εκτός της καθημερινής προπόνησης, δίνεται μ’ αυτόν τον τρόπο στους μικρούς μας αθλητές η δυνατότητα,  να κάνουν παράλληλα ευχάριστες διακοπές, καθώς μπορούν να χαρούν την εξοχή και τη θάλασσα.

Οι προπονήσεις ξεκινούν κάθε Δευτέρα πρωί και ολοκληρώνονται την Παρασκευή το μεσημέρι. Έτσι τα παιδιά μπορούν να περάσουν το Σαββατοκύριακο με τους γονείς τους και να επιστρέψουν στο Club την Κυριακή το απόγευμα.

Τα παιδιά προπονούνται καθημερινά, 2 ώρες το πρωί και 1 ώρα το μεσημέρι με τους προπονητές μας, ενώ στη συνέχεια εφόσον δεν είναι κουρασμένοι και το επιθυμούν, μπορούν να παίξουν επιπλέον ώρες μεταξύ τους σε όποιο γήπεδο είναι διαθέσιμο.

Τέλος, υπάρχει και η επιλογή του ημερήσιου προγράμματος, όπου τα παιδιά έρχονται στον χώρο μας κάθε πρωί και αποχωρούν μετά το τέλος της απογευματινής τους προπόνησης.


Οι προπονήσεις ξεκινούν κάθε Δευτέρα πρωί και διακόπτονται την Παρασκευή το μεσημέρι. Έτσι τα παιδιά περνούν το Σαββατοκύριακο με τους γονείς τους και επιστρέφουν στο club την Κυριακή το απόγευμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας 

+30 22940 55481 – +30 22940 56433

Πρόσθετες πληροφορίες

Από ποια ηλικία δέχεστε συμμετοχές

Από 7 ετών αρκεί τα παιδιά να αυτοεξυπηρετούνται.

Τι χρειάζεται για την εγγραφή

Προκαταβολή 150 € και ιατρική βεβαίωση.

Παιδιά με διατροφικά προβλήματα και αλλεργίες?

Για αυτά τα παιδιά, καλό είναι να έχουμε από πριν το διατροφικό τους πρόγραμμα για να προσαρμόσουμε τα γεύματά τους.

Επισκέψεις

Μπορείτε να επισκευτείτε τα παιδιά όποια μέρα θέλετε εκτός των ωρών προπόνησης τους.

Προληπτικός έλεγχος για Covid-19

Θα εφαρμοσθούν κανόνες πρόληψης κατά του Covid-19, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις, ΚΥΑ και εγκυκλίους. Σε περίπτωση νομοθετικών τροποποιήσεων, θα τροποποιηθούν αυτόματα και τα προβλεπόμενα μέτρα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του προγράμματος θα ισχύουν και θα τηρούνται τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ και της ΕΦΟΑ. 

Σε όλους τους χώρους θα υπάρχει αντισηπτικό διάλυμα για την απολύμανση των χεριών. 

Όλα τα παιδιά κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να διαθέτουν και να επιδεικνύουν το αρνητικό αποτέλεσμα ελέγχου για Covid-19 με self test, το οποίο θα έχει πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών από την προσέλευση ή όποιο άλλο πιστοποιητικό θα ισχύει κατά την ημέρα προσέλευσης τους.

Διαχείριση ύποπτου ή επιβεβαιωμένου περιστατικού
Σε περίπτωση ύποπτου ή επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 το camp θα τηρήσει πιστά τις οδηγίες που προβλέπονται στις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις αναφορικά με τα Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.
Υγιεινή και καθαριότητα

Η ατομική υγιεινή και το μπάνιο των παιδιών γίνονται καθημερινά.

Τα δωμάτια των παιδιών απολυμαίνονται, ενώ κατά την διάρκεια της εβδομάδας καθαρίζονται καθημερινά από το προσωπικό καθαριότητας ακολουθώντας τις ισχύουσες οδηγίες.

Οι κοινόχρηστοι χώροι υγιεινής, wc, ντους και αποδυτήρια καθαρίζονται επιμελώς καθημερινά

Φόρμα Συμμετοχής

10 + 5 =

H εγγραφή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον 10 ημέρες πριν από την έναρξη των προπονήσεων, έχει σταλεί το Δελτίο Συμμετοχής σας, συνοδευόμενο από πιστοποιητικό τραπεζικής κατάθεσης (Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR11 0172 1200 0051 2009 8427 540), που αποστέλλετε στο email μας  (info@marathontennisclub.gr) με το ποσόν των 150€ ως προκαταβολή της συμμετοχής σας, στο όνομα

ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ ΑΝΑ. ΣΤΑΥΡΟΣΥΠ. ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΣΛΗΜΑΝ 31 – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ – ΤΚ: 19007