Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ
Στο Marathon Tennis Club επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους παίκτες, όλων των ηλικιών μια ευχάριστη τεννιστική εμπειρία, όπου η προπόνηση είναι σοβαρή αλλά και διασκεδαστική σ’ ένα ωραίο περιβάλλον και  σε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης..

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ
Οι προπονητές μας επιλέγονται όχι μόνον με βάση τις γνώσεις τους στο τέννις αλλά και για τις προσωπικές τους ποιότητες, ιδιαίτερα τον ενθουσιασμό, την υπομονή, την αίσθηση του χιούμορ και την  προσοχή που δείχνουν στις ατομικές ανάγκες.

ΕΚΜΑΘΗΣΗ
Τα μαθήματα τέννις είναι σχεδιασμένα για ανθρώπους όλων των ηλικιών και επιπέδων από τους αρχάριους ως τους πιο προχωρημένους παίκτες που ενδιαφέρονται για το αγωνιστικό τέννις.
Για να εξασφαλισθεί η μέγιστη δυνατή πρόοδος, οι μετέχοντες χωρίζονται, όπου είναι δυνατόν, σε ομάδες ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία τους.
Τα μαθήματα περιλαμβάνουν συστηματικά καθ’ ένα από τα χτυπήματα του τέννις. Δίδεται προσοχή στη σωματική κατάσταση όσο και στην τεχνική, ώστε η τεχνική πρόοδος να συνοδεύεται και από τη δυνατότητα να «ακολουθεί» το σώμα τις απαιτήσεις για κάθε χτύπημα. Μας ενδιαφέρει επίσης η ψυχολογική πλευρά της προετοιμασίας στο τέννις. Οι μαθητές μας μαθαίνουν πώς να τιθασεύουν τα νεύρα τους και να υιοθετούν αγωνιστική στάση, αυτό το ένστικτο που είναι ζωτικής σημασίας για διάκριση στον αθλητισμό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και φιλικούς αγώνες για τους περισσότερους αθλητές. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε τους αθλούμενους από όλες τις απόψεις χωρίς να καταστρέφουμε τη χαρά του παιγνιδιού.


Adult Programs Children Programs