Μετά την ανακοίνωση του προέδρους της ΕΦΟΑ, Σπύρου Ζαννιά και τις οδηγίες για την ασφαλή επανεκκίνηση του αθλήματός μας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αθλητές και τα μέλη μας.

 Στη φάση αυτή (μέχρι νεωτέρας οδηγίας), δικαίωμα άθλησης έχουν οι γεννημένοι το 2005 και άνω (15 χρονών και άνω).

 Θα τηρείται υποχρεωτική καταγραφή στοιχείων  των εισερχομένων στον όμιλό μας. Τα στοιχεία (μαζί με τη κράτηση του γηπέδου), θα δίδονται στη γραμματεία. Ενδεικτικά (Ονοματεπώνυμο, Ιδιότητα, Διεύθυνση Κατοικίας, Email, κινητό τηλέφωνο, ώρα εισόδου, συμπτώματα με ΝΑΙ/ΟΧΙ και ώρα εξόδου). 

  • Κάθε αθλούμενος τηρεί την ατομική υγιεινή, έχει μαζί του το προσωπικό του αντισηπτικό και θα πρέπει να ενημερώνει τη γραμματεία του συλλόγου σε περίπτωση αδιαθεσίας.
  • Είσοδος θα γίνεται από μία είσοδο και κλειστά θα παραμείνουν το κυλικείο, το εστιατόριο, το γυμναστήριο και τα αποδυτήρια. 
  • Οι κρατήσεις για τα μέλη θα γίνονται υποχρεωτικά τηλεφωνικά και οι παίκτες θα πρέπει να βρίσκονται στον όμιλο 15΄πρίν την έναρξη του παιχνιδιού τους.

 

Οι παίκτες έχουν τις δικές τους μαρκαρισμένες μπάλλες (άθληση με ατομικές μπάλες, με διαφορετική σήμανση από αυτή του αντιπάλου) και θα πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις των 2 μέτρων. Δεν επιτρέπονται τα διπλά παιχνίδια. Άρα μέγιστος αριθμός αθλουμένων, 2 άτομα ανά γήπεδο.

 

Υπεύθυνος κρατήσεων Σταύρος Μαρωνίτης, Τηλ:  6944662226

 

Δεσμευόμαστε σαν όμιλος, να προσπαθήσουμε ώστε να μπορέσουμε να προστατευτούμε οι ίδιοι και να προστατέψουμε όλους όσους βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον μας αλλά και στο περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε και αθλούμαστε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα αυτά τα μέτρα είναι προσωρινά και σύντομα θα μπορούμε να απολαύσουμε σε όλο του το εύρος το σπορ που τόσο αγαπάμε!

Σπύρος Ζαννιάς: Ενημέρωση για τη σταδιακή επανένταξη του Τένις

Ενημέρωση για τη σταδιακή επανένταξη του Τένις